Fortaleny, capital mundial de la pesca
31/03/2017

El passat dijous, 30 de març, va tindre lloc al nostre municipi  la presentació del 1st Feeder Fishing World Championship for Clubs.

Des de les 18 hores de la vesprada van tindre lloc els actes d'obertura del campionat, untorneig que fica a Fortaleny al món, i que precenta el poble a la resta del món. Fins el diumenge les aigües del riu Xúquer acolliran a 31 equips de 16 països. Ucraïna, Sud-àfrica, Rúsia, Romania, Portugal, Italia, Irlanda, Inglaterra, Hongria, Holanda, França, Eslovàquia, Bèlgica, Austria, Alemanya i Espanya, formen part dels 16 països que aporten 31 equips al campionat.

 

Els actes d'obertura van tindre molta presència de la cultura local. Des de la porta de l'Ajuntament van eixir les autoritats municipals, de la Guardia Civil, religioses i alcaldesses, alcaldes i regidors d'altres pobles de la Ribera Baixa, acompanyats de la banda Santa Cecília de Fortaleny i de totes les veïnes i veins del poble.  Van anar a les instal.lacions de l'Escola de Pesca, situades a la vora del Xúquer per arreplegar a les autoritats de la Federació valenciana i espanyola de pesca, i per acompanyar als 31 equips dels 16 països fins a l'Auditori Municipal on os produiria la presentació.

Falleres i fallers de la Falla Foc i Tradició de Fortaleny feien d'abanderats de les insignies i banderes de cada un dels països participants, creant una cercavila de  gran bellesa.

A l'acte d'obertura va intervindre l'alcaldessa, Juani Clos, amb un discurs d'agraiment i reconeixement a l'esport de la pesca per "fer que Fortaleny es conegue arreu del món".  L'acte de cloenda serà el pròxim diumenge a Alzira, on assistiràn el tinent d'alcalde, Sergio Sales, i la regidora d'Esports, Paloma Reig.

 

Des de l'Ajuntament de Fortaleny es vol fer un reconeixement i agraiment a tots els esportistes participants, a Jose Segura, president de la Federació de pesca, a Jose Vicente Sanchis president de la Federació Valenciana de Pesca pel seu treball i esforç. A més agraïr als fallers per la seua col.laboració, a alcaldesses, alcaldes i regidors de la Ribera Baixa, a Carlos Perez tinent de la Guàrdia Civil i al retor de la parròquia del poble Juan Enrique Pascual. 

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31